PostNL op Facebook

 

Welkom op de website van PostNL Charter

 

PostNL Transport B.V.

PostNL Transport B.V. verzorgt het (nationale) transport voor het netwerk van PostNL Pakketten Benelux B.V. Daarnaast wordt voor diverse kleinere, met name interne, klanten het transport verzorgd.

PostNL Transport is verantwoordelijk voor alle transporthandelingen (grootvervoer) tussen sorteercentra, distributiecentra, postkantoren en diverse klantlocaties, verspreid over heel Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week. PostNL Transport streeft naar de optimale transportoplossing met een voortdurende focus op betrouwbaarheid, kosten en flexibiliteit.

Rijden in opdracht van PostNL Transport B.V.

PostNL Transport besteedt dagelijks ruim 600 ritten uit aan externe vervoerders en is daarvoor doorlopend op zoek naar nieuwe vervoerders die kwaliteit en flexibiliteit net zo belangrijk vinden als wij zelf.

We zoeken charters voor structureel, incidenteel en spoedwerk:

  • Structurele ritten zijn ritten die wekelijks repeterend zijn en voor een lange termijn worden gereden.
  • Spoedritten zijn ritten die incidenteel zijn en binnen 24 uur moeten worden gereden.
  • Incidentele ritten zijn de overige ritten. Dit zijn ritten die niet structureel zijn, maar minimaal een dag van tevoren worden aangevraagd.

Ons streven is charters zo dicht mogelijk bij hun standplaats te laten vertrekken. Vervolgens is het mogelijk dat je heel Nederland doorrijdt of juist korte ritten in je eigen omgeving rijdt.

Betalingsysteem

We hanteren een eenvoudig betalingssysteem: Selfbilling. Dit betekent dat de werkzaamheden van één week na ongeveer twee weken automatisch worden betaald. Je hoeft dus geen factuur te sturen.

Interesse?

Heb je interesse om in opdracht van PostNL Transport te gaan rijden? Vul dan het aanmeldformulier in en mail of fax deze dan rechtstreeks naar PostNL, afdeling Inkoop Grootvervoer. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen een reactie.

Martkplaats

Wil je kijken welke ritten op dit moment beschikbaar zijn of wil je aangeven in welke omgeving jij een rit zoekt? Maak dan gratis gebruik van onze marktplaats. Je hebt hier geen abonnement voor nodig en kunt kosteloos gebruik maken van deze service.
 

De nieuwe PostNL Transport app

Wat is nou de Postnl Transport app? Deze mobiele aplicatie maakt het mogelijk om in een hand omdraai een overzicht te krijgen van alle nieuwe aangeboden ritten door de afdeling Inkoop. Door toename van werk in de pakkettentransport en de vele adhoc aanvragen van onze verschillende klanten zijn wij instaat om op dagelijkse basis structurele en incidentele ritten aan te bieden. Naast het gebruik van ons eigen wagenpark werken wij dagelijks samen met verschillende vervoerders. Deze vervoerders willen wij volledig op de hoogte houden van onze vervoers behoeftes en zo  snel en eenvoudig als mogelijk voorzien van de laatste informatie over ons aangeboden werk. 

Heeft u vragen en of tips laat het ons svp weten!!

De nieuwe app is kostenloos verkrijgbaar in de Android Market en te downloaden via iTunes.  

Android             Iphone

 

">http://